søndag 23. mai 2010

Utstilling.

Da er Saga påmeldt på sin første utstilling/valpeshow:)
Jeg har meldt henne på spesialen i Målselv..og ho får delta til tross for at ho ikke er fylt 4 mnd ennå. Det er jo bare trening..så det bruker å gå greit.
Og den som må stille ho..er Gilles *glise*:)
Jeg er opptatt med skrivearbeid..så han må nok i ilden:):) hohoho

Vi har vært i elgskogen med Saga både i går og i dag...og ho har en utrolig bra kroppsbeherskelse til å være så ung! Ho passerer små elver, bratte skrenter, nedfallstrær m.m. uten problem! Om vi setter oss ned litt...så undersøker ho omgivelsene..."søks-turer" på 2-3 minutter og søkslengde på 12-15 meter...hehe..ho må no utvide dette etterhvert:)
Vi trener MASSE på innkalling! Og roper/fløyter på ho KUN når vi er sikker på at ho kommer. ALDRI når ho er opptatt med noe..da har vi allerede tapt før vi har fått åpnet munnen!

Èn av guttevalpene er ganske så tøff i trynet..og jeg har oppfordret eier til IKKE å leke "kamp-leker"...såkalte "gutteleker/brytekamper" med valpen...heller ikke drakamper! Dette kan forsterke adferden til valpen, og han kan bli ufyselig å ha med å gjøre etterhvert! Man skal heller trene kontakt, spor og diverse dressur på en positiv måte. Legg godbiter rundt i stua og la valpen lete etter disse og ròs når valpen finner godbitene:)

Ingen kommentarer: