tirsdag 18. mai 2010

Oppdateringer..

Fy f.. for et fantastisk VÆR vi har hatt...5 dager i strekk!!! Valpene har vært ute i valpegården fra 6-7 om morgenen til tolv-ett på natta!! Vi har hatt oppi 23 varmegrader..og hundene var flere ganger nede i vannet for å avkjøle seg! Og så er vi blitt solbrente...det har ikke skjedd meg noen gang på denne tiden av året..i allefall ikke her nordpå!

No er det bare to valper igjen hjeme hos oss...Sigma har nå flyttet i utlendighet..og gjort svenske av seg. Ho måtte gjøre opp "feilen" som mora gjorde, da ho flytta til Norge og gjorde nordmann av seg:):) (glise). Ho har flyttet inn til sin tante Alfa og mormor Delta i Knaften, Lycksele..og skal nok bli en ihuga elghund:) Kjempehyggelig med besøk av Karin og Peder! Karin var dyktigste fisker med STOR fisk på kroken! Stanga bøyde seg skikkelig..la seg på båtripa og bøyde seg langt ned i sjøen..trudde stanga skulle knekke! Meeeen...trur du vi har skiftet nylon de siste årene??? Så dessverre stakk storfisken av med noen meter nylon og stingsilda! Noen torsker fikk vi som ble kokt til valpene...skikkelig fersk hundemat:) Sene kvelder med god mat og god drikke..og med et ønske om at Karin og Peder kommer tilbake engang..for å hente opp den store fisken som forsvant!!:)
Pøblebertene Saga og Stella sørger for at det ikke blir ALTFOR stille hjemme. De er kjempe aktive!!De er blitt riktig flinke til bilkjøring..ikke et pip engang, men legger seg ned å sover straks vi starter. De er blitt flinke til å gå i bånd..og får masse ros når de gjør fra seg ute...og så sier jeg ingenting når de tisser inne...men løfter de opp og setter de ut. De har vært litt dårlige å spise når det har vært så varmt, de vil ikke spise vom/tørrfòr...så jeg blandet litt tunfisk i olje i tørrfòret..og DET gikk ned på høykant!
Fortsatt bare gode tilbakemeldinger fra "gutta"! Gleder meg til å få se de igjen. Flere bilder har jeg fått på mobilen..men jeg må få hjelp til å overføre de til pc.
Lørdag ettermiddag var vi i fjæra med Saga og Stella...hvor det var masse å lukte på. En liten elv var skummel..men de passerte den etterhvert. I går fant vi FERSKT elgtråkk...GLAD vi hadde Nova i bånd..ho ble meget ivrig! Og Saga var kjempeinteressert i sporet!
Lørdag la vi også et lite, kort blodspor...med masse pølsebiter i..og den som var klart best der var Stella! Saga skjønte ikke helt dette, men med litt hjelp fant ho ogsp skinkebiten i enden av sporet:)
I dag får jentene ormekur. Og da er det 3 uker til neste kur...de spiser jo så masse rart ute i skauen!!! I morgen tar jeg de med til hundetreninga..slik at de kan gå litt rundt å surre:)

Ingen kommentarer: