mandag 3. mai 2010

Kvasse tenner...

Som små fugleunger i fuglekassa:) 6 av valpen, men alle 8 bruker å ligge der...da er det trangt:)
Gilles har herjet med Sayko...og Sayko har KVASSE tenner, noe Gilles fikk erfare:) Det var nok et uhell..Gilles borret hodet sitt inn mot valpen..som jo biter, og Gilles rykker hodet sitt tilbake i samme øyeblikk. Resultatet ser dere på bildet..og han tar det med et smil.

Sayko og Gilles:)


..har de 8 små! Og selvtillit og stort pågangsmot har de alle:) Men nå begynner de å komme i "spøkelsesalderen". Det er faktisk noe som er begynt å bli litt skummelt!



Og Sizarka har begynt med litt alvorligere oppdragelse. Ho kan gå knurrende mot en av valpen (når de er spinnvill), viser sine lange hjørnetenner og tar valpen forsiktig over hodet med tennene. Holder et lite øyeblikk..og valpen er HELT rolig. Valpen lister seg forsiktig bort når Sizarka slipper:) De (fleste) har stor respekt for Sizarka.



I morgen må jeg reise på dette utsatte møtet i Oslo...ingen askesky som kan stoppe det lengere:( Men møtet varer bare 2 dager, og ikke 3 som var planen i forrige uke. Torsdag skal valpene vaksineres, chipes og få veterinærattest. Det skal bli meg et liv med alle 8 inn på kontoret der:)



Ingen kommentarer: