torsdag 22. april 2010

Vulkan og askesky...

Nå er jeg også "rammet" av disse askeskyene, men i motsetning til de fleste andre, utgjør det noe positivt for meg:)..jeg slipper å reise bort fra valpene i 3 dager!!! Og Gilles slipper å holde styr på 8 halvgale valper og 2 voksne hunder....i tillegg til seg selv *glise*
Jeg skulle egentlig på viktig møte sørpå i forbindelse med jobb..fra mandagmorgen til onsdagkveld...dvs 3 viktige dager i valpenes liv!! Men nå er møtet utsatt...forhåpentligvis til uti juni en gang!
Vi har mye besøk for tiden..og det er så positivt for valpene! De bryr seg ikke om det er fremmede, menn, damer eller barn...alt er like spennende:)
De tygger like gjerne på dem som på oss:/
Vi har det ganske kaldt ute ennå, så valpene kan ikke være så lenge ute av gangen. De er jo fortsatt uten pels på magen og fryser lett...men, om været er bra på lørdag, tar vi hele gjengen med oss på tur i fjæra, slik at valpene kan snuse og utforske så mye de lyster! Noen av valpekjøperne ønsker å være med...og vi skal da ta masse bilder! Vi skal også prøve å få tatt ordentlige, oppstilte bilder av hver enkelt valp i løpet av helga. Vi legger de ut her på sia, og skal også prøve å maile bilder til dere som bor lengst unna:)

Ingen kommentarer: