onsdag 7. april 2010

..snart 4 uker..

..og de vokser i rekordfart! No undersøker de hele huset..spiser det meste og tror de er verdens midtpunkt! I dag har de fått være litt ute og "sjekket" snøen..no de syntes var en kald fornøyelse! Kjøttdeigen går ned på høykant og de drikker valpemelk av skål..i tillegg til at de selvfølgelig fortsatt dier "ho mor":)
Vi har fått en avbestilling på ei av tispene...synd, da vi hadde flere som var interessert da de var født. Disse har nå fått seg hund en annen plass. Men slik er "gamet".
Vi tror vi kommer til å beholde en valp selv! Dette er jo et meget lovende kull, og vi har virkelig tro på denne kombinasjonen..og vi kommer nok til å angre om vi ikke gjør det!
Minstemann Sako er virkelig en tøffing! Han bryter med de andre og er en skikkelig utforsker! Jeg har virkelig sansen for denne karen! Sayko er seg selv lik..Og Sigge er fortsatt størst. Spike (han med slips) og Sahr er noen skikkelige kosegriser..ligger gjerne på rygg og slapper av:) Saga og Senja er utrolig like både i sinn og skinn. De blir nok ganske mørke. Sikle er større og noe lysere og litt roligere. Ei av jentene blir å bytte navn når ho flytter til Sverige..da blir ho hetende Sigma:) Sigma flytter til bestemor Rågolias Delta i Lycksele:) Gleder oss masse til å hilse på eierne igjen!

Ingen kommentarer: