lørdag 13. mars 2010

Valper

Da er det født 8 valper...5 flotte gutter og 3 jenter. Vi er litt usikker på om det kan være noen igjen..for Nova virker ikke ferdig ennå.
Der er en hanvalp som allerede utmerker seg! Han er en fighter..og klatrer allerede opp etter mora! Over de andre valpene..og opp på ryggen til mor! Dette gjorde han allerede kort tid etter fødsel! Han veide 350 gram..og tar virkelig for seg i matfatet! Han har allerede fått navnet Sayko :) Han er den jeg tror vil være først ut av valpekassa...den som kommer til å lede an i utforsking av den store verden utenfor valpekassa:) Her er også en bitteliten hanvalp..veide 215 gram. Han ser litt liten og pusken ut, men når han endelig forsto betydnng av mammas pupp..ble det fart på sakene. Jeg tror han kommer til å bli en tøffing:) To av jentene veide 400 gram..store og tjukke..den tredje veide 330 gram. Vi må se an kvelden om det kan komme en valp eller to til.
Nova har spist og drukket en god del.....hos veterinær ble ho tilbydt mat mens hun fødte første valp..og selvfølgelig spiste ho det...mens valpen kom ut:)..snakk om trygg hund!
Da får vi se hvordan natta går...og at det ikke er noen valp som finner ut at verden ikke er et blivende sted.

Ingen kommentarer: