mandag 22. mars 2010

Etter ei utstillingshelg..

Flinke mora:)
Lien bamse...eller ?

Tannløse Spike:)


Ei trivelig helg med borzoifolket::)
Borsj (russisk nasjonalrett) og bar vodka lørdagskveld hos Sonja og co i Lavangen...(mens Gilles var "barnevakt" i Tromsø:):)) Opp klokka 0700 søndagmorgen for å kjøre til Harstad og NKK-utstilling der.
Sizarka ble BIR med Cacib, Xalicja fikk CERT og ble andre beste tispe..og ble utstillingschampion den helga! Søstera Dvina fikk CK og ble tredje beste tispe:). Så Leo`s døtre gjør det bra i ringen.
Vi orket ikke å vente på gruppefinalen...så vi startet mot Tromsø. Så vi er kjempefornøyd med helga:)
Valpene vokser og vokser..tia går altfor fort! Nå er det bare 7 uker til de er leveringsklare! Lurer på hvordan jeg skal klare å gi de fra meg!!
De er alle blitt små personligheter...men Sayko..(ja..han igjen) er noe for seg selv. Prøv å legg han på rygg i fanget ditt...da kommer all hans stemmeprakt fram! Han vil IKKE ligge på rygg..og liker å ligge for seg selv. Ei av jentene har samme tendens.
Lille Spike (den førstefødte) synes det er helt greit, og kan sovne liggende på rygg i fanget mitt.
De er gode og tykke..og kroppen har skikkelig form som en pære. Vi har begynt å tilleggsfore litt.
3 ganger om dagen gir vi de litt valpemelk på tåteflaske etter at de har pattet mor si. De er jo 8 grådige små..som kjemper om maten, og innimellom kan det kanskje virke som om enkelte av dem ikke blir helt mette. Vi vil jo ikke at de skal bli noen "pingler":)

Til helga skal vi gi dem sin første ormekur....det skal no bli meg et liv....Ingen kommentarer: