mandag 29. mars 2010

...

..og Sayko er den som første som kommer til oss, når vi er ved kassa. Spike er en skikkelig kosegris! Ligger gjerne på rygg å koser. Han slapper skikkelig av, og det er ingen protester på kloklipp eller "tannsjekk" (ingen tenner ennå, men..). Sayko ligger og på rygg..når han er mett og god...men det må foregå på hans premisser, men han VIL opp til oss, når vi kommer:)
Sigge..den digre...fy f..for en nakke den valpen har! Og pr. no et skikkelig "maffig" hode! Han er rolig...men å ligge på rygg for sjekk og kloklipp??? Det skal MYE kos og overtalelse til før han godtar det!
Sahr..protesterer også, men han er letter å overtale enn de andre. Han er så pen den gutten..sitter å filosoferer over "livet"..til han blir lei av det..og setter i et skikkelig HYL!
Sako har tatt igjen sine søsken i vekt og aktivitet..og skal heller ikke ligge på rygg for kos og stell..men han roer seg etterhvert.
Sikle..den største jenta..er den av jentene jeg tror blir "Nova-farge" når ho vokser til. Rolig og sindig..veldig lik Sahr i oppførsel og utseende. Lar oss klippe klørne..når ho er mett og trett;) Liker å kose og går på "store" oppdagelsesferder i valpekassa.
Senja og Saga blir nok mørkest i farge av alle valpene. Senja er lik Sikle i oppførsel.
Saga...ja hva skal jeg si...SKAL IKKE LIGGE PÅ RYGGEN!!!! Uansett altså! Om ho er mett eller trett eller uansett!. Ho har en stemmeprakt som overskygger det meste..vi forsøkte i 5 minutter..men måtte se oss slått av overmakta til slutt. Vi må nok trene ekstra med henne fremover!

Ingen kommentarer: