søndag 30. januar 2011

Sir Hugin operert.

Torsdag ble Sir Hugin operert på Tromsdalen veterinærklinikk. Det var under telefonisk sammarbeid mellom veterinær i Tromsdalen og Rune Mikalsen..veterinær på Sortland. (som for tiden er å underviser på veterinærhøgskolen i Oslo.)
Under operasjonen fant veterinær at det ser ut til at korsbånd ikke er røket, men de stabiliserte sideleddbånd. Tiden vil vise om dette er rette avgjørelse. Hugin er i allefall ved godt mot...må ligge i bur hele tiden unntatt når han må ut å gjøre fra seg. Morfinplaster skal sitte på til mandag.
Lille gutt er en fighter, så han er nok mer enn klar for jakta til høsten!

Sayko har vært på besøk i dag. Vi målte han til 64 cm..vekta er 32 kilo, så det er en real hanne.
Fantastisk gemytt har han også. Underkaster seg mor Nova når ho løfter på leppa. Unngår SureSaga når ho snudde den siden til. (kake på stuebordet må man passe på!)
Nova er i begynnelsen på løpetid, så Sayko stresset litt. Han har ikke vært inne hos oss siden han var rundt 4 mnd...men han kjente seg helt klart igjen:).

S-Rago har loset elg..flere ganger i vinter. så han tegner bra han også:) Da har 5 av valpene i kullet loset elg før fyldte 10 mnd:) Han har også et nydelig gemytt. Eier forteller at de aldri har sett den karen sint. Men han var jo sånn, Rago. Rolig og avbalansert:)

Ingen kommentarer: