tirsdag 2. september 2008

Været...

Tjaaaa...hva skal jeg si?? Kan nok IKKE skryte av flott høstvær denne gangen:/
7 grader, nordavind og regn...men likevel..flott å være ute. Man merker at høsten er sterkt fremskredet! Men jeg liker høsten..vi liker å gå turer i skauen når det blåser, regner og er skikkelig ruskevær:) Da er det nesten aldri andre folk ute, og vi har skogen for oss sjøl:)
Det er nå bare 4 dager til utstillinga i Ballangen, og vi glær oss masse! Både til det sosiale,utstillinga og ikke minst..å se Bubba igjen!! Vistnok mye nedrøytet allesammen, men pyttsann..dommer`n ser jo eksteriøret på hundene bedre:):) Det er jo hund med pels og ikke pels med hund:)
I dag kommer Sizarkasøster Micha til oss og skal hospitere her i en ukes tid, mens eier ligger på sydens strand..og drikker pina colada..og blir brun og fin.
Men det hysterisk morsommer er at Micha har fått løpetid!!!! Stakkars Leo (og oss)..som har hatt løpstisper i 6 uker..Nova begynner å bli ferdig og Leo har roet seg..og så kommer det jaggumeg en til:(
Vi får ta det som det kommer..
Sizarka gikk videre i første runde på match-showet, men måtte se seg slått av en skikkelig flott weathen-terrier i andre. Men det var artig, og en ny opplevelse dette.
Sizarka gjør det bra for myndespesialister, men for allround-dommere er ho nok for lite "showig"..ho er jo ikke akkurat det pelsberget:) Men for vår del, setter vi mye mer pris på at de som KAN mynder plasserer henne høyt!:) Ikke sant??V

Ingen kommentarer: