mandag 8. september 2008

Ballangenutstillingen..

Sliten etter en flott helg:)
Den starta hos Merete lørdagmorgen med bading av Sizarka og Micha med påfølgende føning med "ny-føner`n:)
Kom oss avårde 2 timer etter "skjema", med ilagt stopp i Lavangen for å vente på Bjarte som hadde med seg Dvina og Volga.
Var framme ved Campingen i halvfem tia, hvor Nils (Bubba-eier) og Freddy (saluki-eier) hadde holdt av en plass til oss vedsiden av si vogn. Deres vogn inneholdt 2 saluki og 2 borzoi..vår vogn inneholdt 6 borzoitisper..og teltet til Cathrine (like ved vogna vår) hadde 2 saluki og shæfer-Gram. Det var grilling og god mat/vin/øl..og masse hundeprat..og toillprat til rundt klokka ett.
Det var såå trivelig..
Selve utstillinga.: var i verdens minste hall! Har ALDRI hvert i en trangere hall før. Folk klaga og sutra...men det vi må huske på...hundefolk kan ikke velge og vrake i haller! Og da må vi være glad for at vi kan være inne når det er surt og kaldt! Trangt eller ikke trangt!
Jaja.nok om det.
Først inn av borzoian var leo-sønnen Bubba (X-Potri)..som var noget pelsløs for dagen..han hadde bare noen fjon på ryggen, var ribbet rundt halsen..og tjaa..var ikke i utstillingspels..men han fikk kjempefin kritikk og 1JK,1JKK og HP.Leo-døtre Xalicjha og Dvina inn i juniorklasse tispe..hvor Dvina trakk det lengste strået denne gangen..ho var i full hvalpepels og er begynt å bli skikkelig lekker..med ett sinnsykt fint hode!! Ho fikk 1jk,1JKK HP og CK. Xalichja var i samme pelsshape som Bubba..og fikk 1jk, 2jkk med HP.
Åpen klasse vant Wlada med cert, micha 1ak,2akk og volga 1ak og 3akk.
I beste tispeklasse: Sizarka Bir, wlada bt2 og lille Dvina nr 3:)
I gruppa ble Sizarka 2BIG:)
Oppdretterklasse med Bubba, Sizarka, Dvina og Wlada. Fikk Hp og strålende kritikk!
Vi tenkte bevist på fargene da vi satte sammen gruppa..Bubba er hvit/sobel, Sizarka brindle, Dvina hvit/sort og Wlada hvit:)Vi fikk vist mangfoldet i kennel fjaschos oppdrett, og det syntes dommer var meget bra! Artig:)

Ingen kommentarer: