onsdag 1. juni 2011

Nok en operasjon..

..på Sizarka. Torsdag 9 juni skal jursvults, eggstokker og livmor fjernes på dronninga. Veterinær anbefalte dette, da det er en mulighet for at det også er svultser på eggstokk/livmor også.
Svultsen blir så sendt inn til undersøkelse for å se om det er en ondartet eller godartet svults.
Krysser fingre for at dette ender bra!

På utstillinga i helga var det bare èn borzoi påmeldt..og det var SUPRICE..Sizarka! BIR og BIG 2 begge dager. Kjempeflott vær og ei trivelig utstilling...som nok blir den siste på dronninga i år:(

18 og 19 juni er det elghundspesial i henholdsvis Karasjok og Målselv..og begge "valpene" i Finmark skal stilles i Karasjok:):)))) LYKKE TIL Stella og Sahr Brutus!!!
I målselv stiller de 4 som er i troms..Saga, Sayko, S-Varg og S-Rago!..så i løpet av den helga skal alle valpene som er i Norge stilles ut!! Og det er kjempeflott!!
Regner med at Sigma i Sverige også skal sette sine labber i en utstillingsring i løpet av sommer/høst:)

Vi har satt opp en hundegård på den delen av tomta som er "ubrukelig" til annet. Hundegården ble hele 130 kvadratmeter! 2 meter høyt gjerde..sikret med netting på kantene..og skal sikres oppe også, slik at Saga ikke klarer å klatre over! Lekestuen som står der, skal omgjøres til hundehus:) Det blir bra!Ingen kommentarer: