søndag 3. mai 2009

Oppdateringer


Vi holder på å male inne...og det trengtes. Leo hadde en tendens til å ligge med bena oppetter veggerne...så det var skikkelige skrapemerker etter ham på hannes yndlingsplasser:) Nå blir de også borte. Leo ja..etterlyste urna hans på vet.kontoret..og de kunne fortelle at Leo fortsatt ligger på frysa deres:( De har ikke funnet et krematorie å sende ham til! Dette ble ikke opplyst da vi bestemte oss for kremasjon. Da sa de 3-4 mnd ville ta! Nå kan det ta opptil ett år! vi vurderer hva vi skal gjøre...kanskje vi begraver ham i Rotvika i stede. Vi får se...men et år er i allefall uaktuellt!

Vi var å miljøtrena hundene i folkemassen i byen i går (lørdag 2 mai). KNALLVÆR og masse folk og røre i byen:) Perfekt for litt hundetrening. Sizarka taklet det som vanlig..med ro og verdighet:)..mens skogsdyret Nova nok ønsket seg...til skogs....i allefall i begynnelsen av turen. Det var tydelig at det er lenge siden ho har vært på bytur. (det samme gjelder jo oss...vi er jo aldri i byen)..men vi må gjøre dette litt oftere. Nova tødde mere opp etterhvert..og halen la seg tilbake i en vakker krøll over ryggen. Vi spiste pølser og softis alle fire og kosa oss i sola:)

Denne turen gjorde slik at hundan sov resten av ettermiddagen,mens vi to-beinte mala videre.

Nå har Gilles skikkelig fått prøve tølt på islandshest..vi har fått litt dilla på turridning..og det er mye lettere å få til tølten på rett strekning enn på banen. Gleder oss atter til mandag og hestedag:)

Ingen kommentarer: