tirsdag 12. mai 2009

litt av hvert..

Øm skulder og kinn etter rundt 80 avfyrte skudd i helga:) Kjempeartig og sosialt! Sizarka og Nova var med..og vi overnatta i camper`n.
Nova fikk hilse på svensk hvit elghund-tispe, en annen syv år gammel jamt-tispe, 2 norsk elghund grå-tisper og en gråhundhanne...+ en snauzer-tispe.
Alt gikk kjempefint for seg! En av gråhundtispene 1,5 år, var, ifølge eier, veldig utagerende og angrep alt av andre tisper, men jeg lot denne hilse på Nova...som jo har et flott språk, og vi slapp disse to sammen..og det endte med at de lekte sammen, lukta på samme flekk osv uten så mye som et knurr:) Det samme med jamt-og snauzertispene..Nova dempa dem og det gikk over all forventning..ingen bråk..til eiernes overrasking:) Flinke Nova!
Sizarka gaula og ville være med, men i og med at der var flere tisper..så lot jeg det være;)
I går var vi på tur ut til stallen for å ri Nùtt og Nøkkvi. Vi stoppa en plass for å lufte hundan, da vi oppdaga en sekk ved parkeringa. Vi granska innholdet, og den var altså full av medisiner, bandasjer m.m. Vi tenkte med en gang "stoff" eller "dumping" av medisiner, men alle eskene var merket med samme navn..og det var medisiner mot sukkesyke + injekseringer, hjertemedisin o.a. Vi fant ut at vi skulle ringe dette menneske og kom i kontakt med eieren..som IKKE hadde oppdaget ennå at sekken var borte. De hadde selv vært å lufta hunder på samme sted noen timer tidligere..og sekken hadde nok ramla ut da. Nå bor dem på Vannøya..og damen var virkelig avhengig av disse livsviktige medisinene..så ho ble så glad da vi ringte:) Vi avtalte å møte sønnen hennes som bor i Tromsø..på kvaløya, slik at han rakk siste ferga til vannøya meed sin mors medisin:) Dette gjorde slik at vi desverre ikke fikk ridd i går, men dette var jo selvfølgelig viktigere enn ridning. Vi fikk nå stelt de litt, kosa med dem og skravla litt med andre hestefolk:)

Ingen kommentarer: