lørdag 3. januar 2009

Nytt år...nye muligheter..

Da er vi trådd inn i det nye året 2009...
2008 hadde jo både gode og dårlige sider. De gode minnene er (hunderelaterte da) Sizarkas cert på verdensutstillingen, Leos 2xBIR på sin siste utstillingshelg, ridehelga i Målselv med gode venninner, elgjakta med 2 ganger elgfall, hjortejakta i Danmark med festlige damer og ellers sammenkomster med familie og gode venner:)

På den triste siden er det desidert Leo`s hastige bortgang som kommer til å sitte spikret i mange år! Det er nå 2 uker siden, og fortsatt er det meget vondt å tenke på. Folk som ikke har..eller har hatt hund..forstår ikke hvordan man kan sørge over en hund..det er jo "bare" en hund????
Men saken er jo den at en hund blir jo et familiemedlem! De er jo i livet ditt i mange år...og man bruker like mye tid på dem som på unger.
Men om noen år kommer nok Leo tilbake til oss i form av et lite barnebarn!:)

Nyttår ble feiret hos Dvina og Volga med eiere i Lavangen. Med russisk nasjonalrett "bosj" og russisk balalajka på stereon...med hurrarop og nyttårstelefoner med masse toillprat til nær og fjærn...bl.a. en hyggelig mann i pensylvania USA:)

Vi hilste også på de vakre kattungene til lille Mami siameser...hvor pappan er russisk skogskatt (sibirkatt). En av disse skal bli hammerfesting og flytte til min gode venninne Bryndis.

Nyttårsforsetter......skal kjøpe meg fine klær..ikke bare turklær..skal gå oftere til frisør`n..høre mer på gubben:):)...spise mere fisk..gå enda mere i fjellet..hmmm...treng kanskje mer turklær da??.....være mere nøye med tannpussen til hundan:)

..............og så er det bare 2 mnd til første utstilling...myndespesial i Boden 14 mars! Hvor vi møter Bubba og Taimur!
Gleder meg....

2 kommentarer:

Espen sa...

Jasså det var derfor det ramlet innpå med meldinger og telefoner utover nyttårsnatta... jeg hadde vært på jobb til 2.30 og skulle opp igjen 06.00. så jeg lå og sov søtt i senga.håper du ga volga en ekstra klem fra bestefar her nede. ;)

Espen sa...

22.30 skulle det stå..