onsdag 17. desember 2008

Snart jul:):)

I går hadde vi siste ridetimen på rideskolen for i år. Sist tirsdag hadde vi sprangridning, og jeg red Dorit, en oldedenburger med et lite hode. Fin å ri,men har en uvane med at ho drar i tøylene i tide og utide. Gilles red Hercules igjen, den store staute halvblodsen som han har funnet tråden med:)
Det er skikkelig gøy med sprang...og Gilles red som om han ikke hadde gjort annet før!
Både gallopp og trav før hinder..artig. Ei av våre medryttere ble kastet av Magic og slengt i veggen..men ho satte seg opp igjen og red hinder tiltross for forslått rygg og hofte. (ho hadde sikkerhetsvest på seg).
Det er ganske så slitsomt å ri sprang..og jeg hadde ei SINNSYK gangsperre!
Og i går var det som sagt siste gang...da red jeg igjen Dorit..og vi hadde enstemmig ønsket sprang siste gangen også:) Ingen ulykke denne gangen.
Jeg kommer til å savne gjengen vi var på rideskolen, men nå skal vi konsentrere oss om islandshest fremover. Var å hilste på de sist søndag...de er utegangere så de har skikkelig pels og ser ut som noen trillrunde..tjaaa...vet ikke hva, men så nydelige!!

Det var et NYDELIG vær sist søndag..(det har vært stabilt kaldt og vindstille de siste ukene, med et ubeskrivelig lysspill på himmelen!! VAKKERT).
Vi hadde med oss Nova og Sizarka på en laaaang fjæratur på Håkøya. Masse ferske elgspor og "deilig" frosen hestemøkk for hundene å knaske på:/
Nova har igjen fått løpetid...ho får jo det hver tredje mnd:( Det er no en plage det der.

Julestria....tjaaa..er det noe julestri å snakke om? Man får jo kjøpt alle kaker, pølser,pinnekjøtt mm på butikken..man trenger strengt tatt ikke å lage alt sjøl???
Så kan man heller ta med seg hundene på tur i finværet??
Joda..vi har vel alle litt julestri...spesielt den hærsens vaskinga,da!
Fint at man har en gubbe som er flink til det:)

Ingen kommentarer: