mandag 11. august 2008

på en søndag..
Vi har et fantastisk sensommervær her nord for tiden! Og med slikt vær, MÅ man være ute å finne på ettellerannet:)
Jeg og matfar tok med Nova og Sizarka i elgskogen for å spore ferskspor. Leo blir igjen hjemme pga perlas (les Sizarka) løpetid.
Lite spor å se pga det nok er endel folk i marka på en dag som denne. Sizarka fikk jaktutbytte i form av lemen..en riktig stor og feit en:)...som var kraftig skadet da jeg klarte å riste den ut av munnen på damen..og jeg kunne ikke bare la den ligge der å dø en langsom død..så damen fikk avslutte jobben..og lemenet ble lagt pent under et tre..sikkert til glede for rev, mink eller kråke.
Fikk utstillingsrapport fra Sverige i går..hvor Leosønn X-Potri (Bubba) har vært på sin første utstilling...og det på svvk i Umeå.
Bubba ser ut til å følge i bestefar Navajo`s fotspor. Han ble i allefall BIR-Junior, BIS-junior reserve og avslutta med å konkurrere mot de "store" championgutta i beste hanhundklasse hvor han faktisk ble nr 3 med CK!!! Strålende kritikk, hvor alt var "exelent":)
Og Bubba klatret inn i de "voksnes" verden for 2 uker siden!!
Artig at flere i dette kullet gjør det så bra..bl.a så ble søstera X-Mira (Xalichja) BIS-4 hvalp i Tromsø i juni (alle raser). Skal bli spennende fremover med dette kullet!
Her er nye bilder av Bubba tatt i helgen:)


Ingen kommentarer: