tirsdag 19. april 2011

Påske.

Tiden går så fort! Og nå er det atter påske. I fjor påske lastet vi bilen full av bagasje, folk, 2 voksne hunder og hele 8 valper og dro på påsketur!! Folk sa at vi hadde virkelig pågangsmot...Men det gikk jo greit. Etter vel 30 minutters kjøring, var det slutt på piping fra de små, og de sov de resterende 2,5 timene kjøreturen varte:) Da var valpene rundt 3-4 uker gamle. Værre var det da de ble eldre! De var hylte høyere og i lengere tid før de ble stille..og når jeg tok de værste hylerene (Sayko/Saga) på fanget, ble det straks roligere:) Når vi tenker tilbake på den tiden, så var det en lærerik, slitsom og utrolig trivelig tid som vi gjerne opplever igjen....men ikke der vi bor nå! Vi hadde utrolig greie og tålmodige naboer!! Takk til dem!
Det går mange interressante diskusjoner på ei ny side på Facebook som heter "elgjakt". Den har til nå 2100 medlemmer fra Sverige, Finland og Norge, og diskusjonene går flittig ang. jakt, våpen, kaliber og ikke minst ELGHUND! Det er like mange meninger om hund som det er hundeeiere:)
Men så er det jo de som ikke klarer å holde seg saklig, og som blir på kanten ufin og som under alle omstendigheter mener å ha rett i det meste..
Men for det meste går diskusjonenen gemyttlig for seg.
Sizarka har løpetid..og ho har aldri oppført seg så "løs på tråden" før. Det er akkurat som om ho hører den biologiske klokka tikke kjappere og kjappere.

Vi har pakket bilen i år også, med 3 hunder, min mor og masse bagasje:) Turen går til Rotvika også i år. Dårlig værmelding, men vi skal nok holde tradisjonen ved like...reinbuljong kokt i ei diger jerngryte over bålet...og masse folk kommer rekende innom for en smak:)
Håper det er blitt såpass bart at man kommer seg i skauen med hundan en tur!
GOD PÅSKE!

Ingen kommentarer: