fredag 3. desember 2010

Saga "the wild one".

"er det noen jeg kjenner på facebook tro?".....
..nope...kanskje noe spiselig her? Trenger ikke å være mat...hmmmm..hva er det der tro?? Noe fra en elg kanskje?? lure på om....

Uuups...matmor er her!! Kanskje ho ikke ser meg.....gjør meg usynlig...
Saga er overalt! Ho har helt tatt overhånd over de andre to hundene hjemme. Mamma Nova gidder ikke bry seg så mye om Sagas påfunn..Sizarka knurrer og markerer seg innimellom, men gidder heller ikke å bry seg så mye. Saga kan stå like over matskåla til Sizarka..Sizarka knurrer og glefser etter Saga..Saga hyler litt, men står fortsatt på samme plass. Til slutt går Sizarka, og Saga får sin belønning:/ Vi står nå å passer på slik at alle 3 får sin rasjon med mat..og at Saga må respektere de to andre. Vi har også gått til innkjøp av 2 iq-leker. Den ene er en ball med hull i hvor vi putter i godbiter. Den må rulles for å få ut bitene. Borzoien går rett bort og ruller ut godbitene...og ruller til det er tomt. Nova vil ikke ha noe med ballen å gjøre, mens Saga brukte 10 minutter før ho skjønte hva som gjaldt. Ho ruller og ruller..og når det ikke kommer ut mere godbiter, begynner ho å pipe høyere og høyere...ho blir skikkelig frustrert!
Vi kjøpte også en slik plate med 6 kammer i..og ei skive over med bare 1 åpning slik at hundene må snurre skiva for å få tak i godbiter. Borzoien ligger på sofaen og tittet på...jamtene bruker labber, tenner osv..og det er bare tilfeldigheter som gjør at de får tak i godteriet. Borzoien ligger og studerer jamtene og hva de gjør...går deretter bort..setter snuta på skiva og snurrer skiva rundt, slik at ho kommer til godbitene i hvert kammer..og går derfra når det er tomt....Smarting!


Ingen kommentarer: