tirsdag 27. oktober 2009

Etter en utstillingshelg...

Tromsø Hundeklubb 24 oktober 2009.
Xalichja hadde lopper i blodet! Ville absolutt ikke vise seg ordentlig i bevegelse:(
Dommer ga henne 3 sjanser....men ho bare hoppet og danset. Dommer ville gi henne certet og championatet, men Xalichja ville ikke ha det denne gang:/...så da ble det 1 ak 1akk.
Dagen derpå..NKK..var det 3 borzoi påmeldt...og BIR, CERT CACIB og ny Nch ble FIN ch Yegorov Snowflake...en hund som fikk 3.premie på WW 2008.
BT2 med CK ble Xalichja og BT3 med CK ble FIN ch Ceasaris Domus Afrodite...som i allefall JEG mente var mye bedre enn vinnertispen. Men smaken er jo som baken..osv.
Da blir neste utstilling i Harstad 21-22 mars. utstillingen er flyttet nærmere 1 mnd tilbake i forholdt til de siste år...ikke så bra med tanke på været og de som kommer langveisfra.

Nå er Gilles kommet hjem etter 2 uker i Canada i forbindelse med broren Renè`s hastige bortgang. Det er 4 år siden siste vi var der borte...så det var en trasig grunn for ham å reise over nå.
Vi har kun 1 jaktdag igjen..lørdag 31 oktober. Vi drar bort fredagkveld og tilbake etter jakta lørdagkveld for å tilbringe kvelden og søndagen med min syke far. Min søster kommer fra Sandefjord i morgen og blir til søndag...så da kan vi dra å jakte en dag med litt bedre samvittighet.
Vi har fortsatt 2 kalver igjen....

Ingen kommentarer: