tirsdag 15. september 2015

A-kullet.

A-kullet har utviklet seg bra, og skal virkelig sette sine poteavtrykk i elgskogen denne høsten!
Anna loset elg 3 ganger i januar, da ho ble sluppet i elgterreng. Ho har bra lostakt og er godt hørbar. Ho finner stort sett tilbake på baksporene sine, men trenger noe mere skogstrening. Det har vært mye mus og lemmen i skogen sist høst og det er mye av det samme i skogen denne høsten. Det er ikke helt greit når man skal jage inn en unghund.
Anna er meldt på løshundprøve i Troms og Nordland.
Anna er vist på utstilling 3 ganger med exellent x 2 i juniorklasse, og 1jkk. Ayla er vist på de samme utstillingene med 2x exellent og 2jkk. I åpen unghund fikk begge VG. Taiko (Puddingen) har 2xVG, Ailo (Minken) har 1x VG, Arak har en stk VG og Muffe har en stk good og en stk exellent! Arja er vist en gang i åpen unghundklasse med exellent, CK og BT3:) Aija i Sverige er ennå ikke vist på utstilling.

Anna var med på jakt i Karasjok 5-13 september, hvor ho kom i kontakt med finnmarks springelg. Hadde et kort standarbeid før det dro ut, og deretter gjentak med en kort los før det dro ut i stor fart. Damen slapp når elgen dro over et lite vann.

Valpene har utviklet seg bra, med kraftig og sterk kropp, meget bra vinkler, kraftige hoder, mørk farge og bra gemytt! De viser stor jaktlyst og har bra og godt hørbart losmål. Nå gjenstår det bare å få de på prøver!Valpeplaner på Saga våren 2016. Hanne er ennå ikke bestemt.

Ingen kommentarer: