tirsdag 28. februar 2012

Jadda...vi er lydige!

Sist onsdag startet vi på bronsemerkekurs (appell-merket). Saga ser ut til å synes at det er helt greit dette. Men hun mister fort konsentrasjonen! Det er hele tiden å motivere henne på best måte...og det er med godbit! Hun bryr seg lite om de andre hundene på kurset, men holder et lite øye med ei stor grosse sweitser sennen-tispe..som har gjort noen utfall mot jamtdamen..noe hun tar med knusende ro.
Vi har trent på lineføring..her faller hun fort bort, om jeg ikke har øyenkontakt med henne. Dette må vi trene masse på! Men når hun er forkusert, er hun en av de beste på kurset!
Dekk fra holdt går også bra. Det samme med stå under masj. Innkalling fra sitt er også plankekjøring, det samme er tannvisning og dekk i 2 minutter. Dette ser bra ut...men det blir selvfølgelig noe annet UTEN godbiter!!!

Nå er det 3 uker til utstillingen i Harstad. Det er dommerendring på jamt..finsk. Hører rykte om at dommer ikke er så begeistret for store jamter...jajaja..og at dommer liker rene farger med klare avtegninger i tillegg til bevegelse. De 2 siste er nok til Saga`s fordel..men så var det størrelsen da...

Sizarka er og påmeldt..vi får se hva det blir til!

Ingen kommentarer: