fredag 20. mai 2011

Kom mai du skjønne milde....

Værmessig har mai måned hittil vist seg fra begge sider. Fra sol og 16 varme til regn og nesten sludd innimellom! Jamtene foretrekker sistnevnte, mens borzoien liker sola.
Saga har sin andre løpetid, og ho er ikke som de to andre når de er hormonelle! De klenger på hverandre, mens Saga er mer klengete på oss og vil ha nærkontakt.
...og så røyter både ho og mor Nova noe inni helsika!! JEG ØNSKER HUNDEGÅRD!!!!! Slik at de kan være ute mesteparten av dagen..spesielt i røytetida!

Til helga er det årets riflekurs for damene. Det er 7 påmeldte damer. Teori, praktisk skyting, middag og sosialt. Håper å få skutt opp til helga! Har også fått fjernet den ekstra vekten som ble satt inn for noen år siden...400 gram..Rifla er såpass tung i seg selv, at disse 400 grammene føltes som ett tonn! Skal bli spennende å se om jeg skyter like greit!

Neste helg er det utstilling her i Tromsø. Sizarka borzoi er påmeldt. Angrer litt på påmeldinga når jeg ser at det er kun 1 borzoi, 1 saluki og 5 whippet. Begge dagene. Resultatet er nok gitt på forhånd. Xalichja borzoi kommer for å være hos oss den helga, men er ikke meldt på utstillinga.


Ingen kommentarer: