torsdag 31. mars 2011

Heftig og begeistret..

Handlerkurset.
Sayko, Saga og Fossmyras FalkSayko, Volga, Dvina og Saga.

Sayko og Volga. Det ser ut som om Sayko har slips, med det er det ikke. Pelsen er noe lysere der, med ser man nærmere så er det ikke overtegnet.
Hundemylder!
Saga, Sayko og Falkegutt:)

..er det nye kallenavnet på Saga! Ho ER virkelig heftig og begeistret!! Jeg har nok aldri vært borti en hund som henne. Man kan si mye rart om ho, men kan man kalle en hund intelligent..så er Saga det! For oppfinnsom det er ho...finner på så mye rart...utagerer ofte på mor si..eller meg, men aldri på matfar eller Sizarka. Og når ho først er oppspilt, skal det mye til for å få ho ned på jorda igjen. Og jeg har skrytt av innkallinga på ho..at den sitter! Meeen sant skal sies...mandag var vi å slapp alle 3 hundan i fjæra..det var fjæra sjø og langgrunt slik at de fikk strekke skikkelig ut. Og der var det en stor flokk med fugler..som Saga jaget fram og tilbake..og ved ett tilfelle kom ho ganske langt fra oss (det er trafikkert vei i nærheten), så vi PRØVDE å kalle ho inn både jeg og Gilles, med både pipestemme, grov stemme, løpe fra osv. Men tror du ho hørte på oss??? Åneida! Ho kom når ho var lei. Så dette må vi terpe mye mer på...problemet er at i morgen er det båndtvang, og de kan ikke være løse før 20 august:(


Nova er i dårlig form for tiden. Vi syntes ho virka litt slapp og utafor, så Gilles tok ho med til veterinær tirsdag. Der ble det tatt blodprøver, men ingenting galt med prøven. Veterinær fant ut at ho nok har forstrekt noe muskelatur, muligens i lek med "heftig og begeistret", så Nova skal ta det med ro i 2 uker.


Handlerkurset i helgen var bra! Der var 3 jamter og 3 borzoier i tillegg til 18 andre hunder! Og vi lærte noen triks;)

Hjemme hos oss bodde det 3 jamter og 4 borzoier den helga. Litt knuffing første dagen, men ellers gikk det stort sett bra.

Det skal også gjennomføres et kynologikurs i regi av NKK som jeg har meget lyst å delta på...MEN kurset blir ei helg i oktober...ELGJAKT! Dermed håper jeg det blir et slikt kurs på vårparten i 2012!

Ingen kommentarer: