mandag 25. april 2016

Utstilling 10 april.

10 april var det duket for årets første utstilling for oss! Gilles var hjemme med valper og hunder som ikke skulle stilles, mens jeg tok med meg Anna.

5 stk fra A-kullet deltok i brukshundklasse på utstillingen:) Admiralen er på øvre grense størrelsesmessig, og fikk god kritikk, men Good som resultat. Arak fikk Exellent, CK, R-Cert og ble BH2, Aladin...som kun mangler et par VG for å bli ferdig jaktchampion, fikk Exellent og ble BKK 3, Ayla fikk exellent og BK3, mens Anna også fikk exellent og BKK2. Storfornøyd er vi...og npr vi fikk HP i oppdretterklasse...så toppet det dagen!

8,5 uker!

I helgen reiste de 3 første til sine nye hjem...og lydnivået ble halvert! I løpet av kommende helg, reiser de 3 siste.
Det er noen kraftig og store valper med stødig psyke og god matlyst! Og de har en enorm utforskertrang! Vi må nesten være 1 person på hver valp når vi slipper de utenfor hundegården!
Det skal bli stille på berget når alle er dratt...men jeg tenker det er 3 andre som kommer til å juble for å få hverdagen sin tilbake...med den vanlige oppmerksomheten...Saga, Anna og Nova:)

torsdag 7. april 2016

6 uker.

B-gjengen vokser og trives. De er nå 6 uker gamle, og har vært på sin første "by-tur". Som vanlig, reagerte de forskjellig på de forskjellige tingene, men jevnt over synes jeg de taklet det bra.
De har fått tørket elgskinn som liggeunderlag, de jakter på bjørneskinn, de "sporer" godbiter, får være mye ute, og like mye inne. De spiser godt og får smake på mye nytt:) Noen av de er kanskje en liten tanke for glade i mat!

Om 2 uker reiser de 3 første. En hanne flytter til pappa Waltti til Ylitornio, Finland, en tispe reiser til Nord-Odal i Hedemark, og ei tispe reiser til Storslett. Helga etter reiser en hanne til Bodø, ei tispe til Finnsnes og ei tispe til Skåbu i Gudbrandsdalen, så de blir ganske så spredt.