torsdag 19. juni 2014

Valpene er leveringsklare.

Da er dagen kommet. Eller rettere sagt...den har vært. Valpene var 8 uker mandag 16 juni, og da var det tispe 3, den feminine og glade Happysprett (Kvitevardens Aija) som reiste. Og ho flytta helt ned til Gåvleborgs lan sør i Sverige. De får mye morro med den lille damen! Og det er  ikke uten grunn at ho har kallenavnet Happysprett!

Lørdag reiser 4 til. Minken (Kvitevardens Ailo) flytter til Lyngen, Puddingen (Kvitevardens Aladin) flytter til Bodø, Første (Kvitevardens Arja) flytter til Setermoen og Vakrevene (kvitevardens Ayla) flytter til andre enden av Sjøvegan. Neste lørdag reiser Alf Arne (Kvitevardens Arak) til Signaldalen, mens Muffe (Kvitevardens Admiral Zercho) blir til midten av juli..da flytter han til Harstad-området. Og det var tispe 4 (som var sistevalget hos tispekjøperne) som blir hos oss.

De har fått være med på en del, bla bilkjøring, vært med i sentrumsbutikker, vært i skogen, fjæra, masse inne og ute, hilst på MYE folk...både små og store, hilst på noen fremmede hunder, osv.

De ble chippet, vaksinert og veterinærbesiktet da de var 6 uker. Stamtavlene er kommet, så nå er det bare eierskiftet igjen:)

Hele kullet ser meget bra ut pr i dag. De er godt vinklet framme med god brystdybde og normalt vinklet bak. De har fine haler, hvorav tispe 3, Happysprett ennå ikke hadde fått helt ok hale da ho dro. Helt lik Saga da ho var like gammel:) Den halen blir helt fin:) Happy var også første med stå-ører, deretter var det Anna og Første, Puddingen har nesten ørene oppe, og i morges var det ene øret til Vakrevene oppe:) De andre tar litt mer tid:) Første  og Muffe er mørke som faren, Anna er mørk ho også, men ikke fullt like sorte som de to andre. Alle er mørke i fjeset, så de vil nok bli mørkere hele gjengen:)

De vister STOR interesse både for elg- og bjørneskinn. De spiser godt, og da spesielt Muffe..som vi nok må passe litt vekta på.

Det har vært en slitsom, men deilig tid, med mye tiss-og bæsjvasking..mye kos, ødelagte klær og innventar, hærpa hage osv. Og vi har blitt kjent med mange HYGGELIGE valpekjøpere! Vi tror vi har funnet bra hjem til alle, og at de vil få mye jakt i framtiden!

Skal bli meget interessant å følge dette kullet framover!

Lykke til dokker 4 som reiser på lørdag!