tirsdag 31. mars 2009

oppdateringer..

Etter mye stress på jobben...med konkurs på Wistex..oppstart av ny kjede hvor jeg sitter i varerådet..info overfor mine medarbeidere m.m....ser det nå ut til å roe seg ørlitegranne.
Utstillinga i Boden,Sverige...med utforkjøring hvor bil med henger og scooter gikk rundt..hvorpå vi måtte hentes for å komme oss videre..koselig helg med koselige hundefolk..og resultata som ikke er så verst...Xalichja 1AUK HP, Sizarka 1CH, CK og 3BT, Bubba (X-Potri) med vinthundcert, CK, 3BH og BEST IN SHOW unghund!
Helga etter ble enda en Leo-sønn bra plassert på utstilling..nemlig X-Larsnikow (Albert) som på NKK i Bergen ble BIM, fikk CERT og CACIB..og "hvalpene" er bare 17 mnd gamle:)
Vi har trent litt LC, har løpetid med Nova og RØYTING!!
Vi har også vært på ridekurs med islandshest sist helg..og da fikk jeg ri Flòi fra Hùsavik..en av Norges mest brukte islandshingster/avlshingst. Skikkelig gøy. Og kursleder + folka eller var helt super! Ei meget vellykket og koslig helg!
Til helga skal vi til Rotvika..og håper på godvær!

onsdag 25. mars 2009

Leo-sønnen X-Larsnikow...Albert blant kjente:)
Albert ble BIM, fikk CERT og CACIB på NKK i Bergen 21 mars.

Gilles i gallopp med AndvarriGilles og Andvarri

Kursleder og hesteeier Maria med Flòi
jeg var så heldig å få ri Flòi fra Hùsavik..Norges mest brukte islandshingst! Ikke alle forunt å få det!:)

Mayen og Flòi
fredag 20. mars 2009

Fra Kalix 14-15 mars 2009

Sizarka hilser på den søte Sentence Triton
Nova og hennes lille venninne:)


myndemylder...

Klar for slipp....Bubba (X-Potri av Fjascho)
mor si lille...


Nils hannu stille Xalichja16 mnd gammel og VAKKER!
X-taimur..leo`s sønn som bor i Alvsbyn, Sverige.annalena og TaimurNils og X-potri.`"min Jack"Hodestudie av x-potri
3BH, ck og cert...pluss BEST IN SHOW unghund!!

X-brødrene!
X-brødrene


torsdag 5. mars 2009

snart helg..

Har gått med veldig vond skulder en stund,etter å ha falt fra hesten..som gled på isen og både jeg og No`tt falt fremover. Landa på skuldra:( men sånn er det.
sizarka begynner så smått å gro pels, men ho blir ikke klar til Boden-utstillinga neste helg..men vi tar det som det kommer. Vi har hatt noen flotte skiturer i et nydelig senvintervær! Sizarka med "buff" på hodet og potesokker..Nova naturell:)
Sizarka har hatt tilbakevennende ørebetennelse..og sist tok veterinær en bakterieprøve av øret...og det viste seg at det er skikkelig bakterievekst og sopp som er årsaken til infeksjonene.
Tidligere medisinering har altså ikke tatt knekken på dette! Men no er damen på bedringens vei:)
Til helga skal vi til Salangen..deilige skiturer med matpakke og termos i sekken...og kanskje hagla på ryggen:) GLEDER OSS!!!!